Sitemap
 

Begyndere i Seido Ryu Karate

Besøg 2012 af Flemming senseiVi byder gerne nye medlemmer velkomne i Seido Ryu Karate.
Det er ikke nogen forudsætning, at du har erfaring med andre stilarter inde for karate eller anden kampsport. Eneste "krav" er, at du kan nikke anerkendende til det, du læser her på siderne.
 

Undervisning for begyndere

I Seido Ryu Karate inddeler vi voksne elever i to grupper: Begyndere og øvede.
Du er begynder fra du melder dig ind i klubben, og til du har bestået den første graduering.
Begyndere træner sammen med øvede, men der bliver taget hensyn til den enkeltes niveau.
 

Mænd og kvinder

Mænd og kvinder deltager i undervisningen på lige fod, og alle hold består af begge køn. Vi har selvfølgelig separate omklædnings- og badefaciliteter.
 

Påklædningen

Begyndere må gerne træne i løstsiddende træningsbukser og en T-shirt. Vi anbefaler dog, at du senest 1 - 2 måneder efter indmeldelsen i klubben anskaffer en keikogi til træningen.
Karate trænes altid med bare fødder.
 

Prøvetime

Du er velkommen til at komme til en gratis prøvetime. I løbet af timen vil du deltage i den daglige træning, møde flere af klubbens medlemmer og mærke stemningen i klubben.
 
Hvis du er interesseret i en prøvetime, så kan du ringe på 28 18 40 43 eller sende en mail til Peter M. Fogh via info()seidokan.dk. Husk at skrive dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse fra klubben, såfremt vi har plads på holdet. I modsat fald ringer vi til dig og aftaler nærmere.
 

Retningslinjer for træningen

For at sikre en god tone i dojoen og en høj standard i træningen, er det vigtigt, at alle overholder de fælles retningslinjer for etikette.
 

 

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309