Sitemap
 

Alle karatebørn er velkomne

Vi glæder os, når vores karateelever viser interesse for at være en del af Seido Taiko.
Det er ingen forudsætning, at du har erfaring med at spille på trommer eller andre instrumenter. Engagement og et stort ønske om at mestre "De levende Trommer" er nok.
 

Undervisning for begyndere

Taikoundervisningen er inddelt i flere niveauer, som du kan læse under Træningen.
 

Piger og drenge

Alle vores hold er åbne for både piger og drenge. Undervisningen er lige for begge parter. De musikalske roller bliver fordelt efter evner, niveau og din egen interesse.
 

Alder

For at deltage i taikoundervisningen skal du være mellem 10 og 16 år.
 

Påklædning

Begyndere må gerne træne i løstsiddende træningsbukser og en T-shirt. Denne påklædning kan du anvende både under karate- og taikoundervisningen.
Træningen foregår med bare fødder.
 

Prøvetime

Lyder det spændende at være en del af Seido Taiko? Ser du frem til en masse spændende oplevelser? Er du med på at lægge lige dele energi i taiko- og karatetræningen?
I så fald er du velkommen til at komme til en gratis prøvetime.
 
I løbet af prøvetimen vil du deltage først i karatetræningen og derefter i taikoundervisningen. Du kommer til at møde nogle af de andre elever på dit eget niveau og får en god fornemmelse for undervisningen og stemningen i dojoen.

Hvis du er interesseret i en prøvetime, så kan du ringe på 36 44 43 09 eller sende en mail til  Peter Fogh via info()seidokan.dk. Husk at skrive dit navn, e-mail og telefonnummer, så vi kan ringe til dig.

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309