Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
21/12 2013 - Seidokan nyhedsbrev December 2013

Seidokan nyhedsbrev December 2013

 
 
Aiki Shuren Dojo - 10 år i Seidokan
For 10 år siden fik Seidokan nye beboere da Ethan sensei og hans fantastiske elever flyttede ind på Valbygårdsvej. Denne milepæl skal ikke gå stille hen, og vi vil derfor gerne inviterer vores netværk til en åben reception her i Seidokan.

Med et glas i hånden vil du helt sikkert kunne møde mange gamle og bekendte ansigter, og fortælle nogle troværdige historier om ting der aldrig er sket.  

Receptionen finder sted lørdag d. 25 Januar kl. 14.00 - 18.00 

 
25 års Jubilæum som Yudansha (sortbælte)
Vi fejrede Peter sensei i november, i anledning af at det var 25 år siden han modtog sin 1.dan (sort bælte). Det blev fejret med en hyggelig reception hvor mange var mødt op.

Vores taiko gruppe Seido Taiko spillede en koncert med en lille surprise. Gamle taiko elever havde i smug fået genopfrisket gamle numre og deltog i dagens anledning i koncerten. Det var en kæmpe oplevelse.

Tak til alle som mødte op og fejrede denne dag med os. 

 
Graduering i Seido Ryu
Årets sidste graduering i Seido Ryu Bujutsu blev afholdt d. 7 december. I den anledning fik Seidokan en ny 1.kyu idet Tine Prisholm bestod en flot graduering på 2½ time. Flora Sigvardt fik samme dag overrakt 1.dan sort bælte for en utrolig flot teknisk præstation og for 10 års hård træning med meget høj motivation. 

Et kæmpe tillykke til dem begge.

 
2 nye sortbælter i Aiki Shuren Dojo
Aiki Shuren Dojo fik sine første 2 kvindelige sortbælter i november, da Marianne og Nynne bestod en flot graduering til 1.dan.

Aiki Shuren Dojo har endvidere haft rekord mange elever til graduering i december hvor hele 6 elever bestod 3.kyu

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309