Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
14/5 2014 - Seidokan nyhedsbrev Maj 2014

Seidokan nyhedsbrev Maj 2014

 
 
Sjælden graduering
Fredag d. 9 maj var Seido Ryu's grundlægger Flemming Bach forbi Seidokan og holde et foredrag i forbindelse med vores forårs Gasshuku (træningslejr).

Som en stor overraskelse benyttede Flemming sensei dagen til at graduerere Søren Sørensen 2.dan og ved samme lejlighed blev Peter Fogh gradueret 4.dan.

Det var en højtidlig cermoni med mange flotte ord fra Flemming sensei. Det er 17 år siden Søren blev gradueret sidst, og 16 år siden Peter blev gradueret, så det er absolut ikke hverdagskost.

Vi ønsker dem begge et stort tillykke.

 
Gasshuku 2014
Som en ny tradition blev Seido Ryu's Gasshuku afholdt i Seidokan og ikke ude i byen. Det var en fantastisk weekend hvor alle lærte rigtigt meget og fik rykket nogle grænser.

Vi var så heldige at Allan Madsen sensei fra Ashihara København kom forbi lørdag morgen og underviste et par timer. En utrolig personlighed og meget inspirende træner.

 
Træn Kenjutsu i Seidokan
Vidste du at Seidokan i mange år har lagt lokaler til træning i Katori Shinto Ryu? Hver lørdag og søndag morgen har Andrei Bogdanov hold i Kenjutsu.


Billedet er taget under Andrei's sidste besøg hos Otake sensei i den gamle dojo i Japan.

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309