Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/7 2015 - Seidokan Nyhedsbrev Juli 2015
 
 
Yudansha coach
Vi vil gerne præsenterer jer for vores nye Yudansha coach.

At nå det ikoniske sorte bælte og blive dan gradueret (yudansha) er for mange udøvere et stort mål, men rejsen er lang og fyldt med forhindringer. I budo kredse er der en gammel kliche som lyder "at det kun er 1 ud af 100 elever som når 1.dan". Præcis denne sætning kunne man jo prøve at overfører til en moderne uddannelses institution og se hvor længe rektor kan beholde sit job!

Men det er stadig et faktum at mange gode elever falder fra inden målet nåes. Det har vi altid været opmærksomme på her i Seidokan og gjort hvad vi kunne får at få eleverne i mål.
Som et naturligt led i denne proces er det derfor med stor glæde og respekt at vi kan præsenterer Seido Ryu's nye coach, hvis eneste opgave bliver at støtte de elever som står foran denne milepæl. Fra næste sæson tiltræder grundlæggeren af Seido Ryu Flemming Bach sensei som vejleder og sparingspartner for de 3 elever som indenfor kort tid skal op til 1.dan, og de elever som fremefter når dertil.

Flemming Bach er ikke længere træningsaktiv, men glæder sig til at kunne løfte denne opgave for arvetagerne for hans livsværk.

Flemming Bach er oprindeligt uddannet lanskabsarkitekt. Han har en lang erhverserfaring bag sig og er idag adm. direktør for Guldborgsund Energiforsyning.

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309