Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
30/7 2015 - Seidokan Nyhedsbrev Juli 2015

Sake Festival

 
 
Saké Festival
Seidokan præsenterer den første sake festival i Danmark. Arrangementet holdes inhouse her i Seidokan og alle sake fans er inviteret (min. 18 år).

Festivalen bliver småt men godt! Vi kender endnu ikke potentialet for denne type festival, så der udbydes kun 100 billetter og så må tiden vise hvor vi ender.

Festivalen holdes d. 12 september og byder blandt mange ting på foredrag med med vores helt egen sake aficionado Peter Fogh som holder korte foredrag dagen igennem. 

Vi kan også præsenterer folk fra en af verdens bedste cocktail barer Ruby, som kommer og mixer drinks på japanske drikkevare. 

Vi kan heller ikke nøjes med kun sake, så Juuls vinhandel kommer også forbi og skænker op af deres dejlige whisky fra Japan, og beer entusiasts skænker Kiuchi øl og sake fra samme bryggeri. Der vil også være umeshu (blommevin) og Shochu.

Billetprisen dækker entré, en pose med sakeglas, vand, program, og klippekort med 5 klip. Ekstra klippekort kan købes på dagen via mobilepay.

Billetter kan købes på Billetto

Det bliver en dejlig dag!

http://billetto.dk/da/events/sake-festival
Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309