Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
7/9 2016 - Seidokan Nyhedsbrev September 2016

Seidokan Nyhedsbrev September 2016

 
 
Morgentræning
Vi har endeligt startet morgenhold for alle som ønsker at træne Karate hos os. Holdet træner hver tirsdag og torsdag fra 08.00 til 09.00

Vores Aikido morgenhold (man, ons, fre 09.30-10.30) under Ethan Weisgard har kørt stabilt de sidste 10 år, og er en stor succes. Denne succes ønsker vi også på Karate holdet og vi håber derfor at rygtet vil sprede sig, så nye medlemmer kan nyde vores dejlige dojo om morgenen.

Holdet henvender sig til dem som af forskellige årsager ikke kan træne om aftenen. Måske har man vekslende arbejdstider, arbejdsløs, mange børn eller også passer det bare bedst i kalenderen.

Holdet har kørt ca. 6 måneder og vi kan kun sige at det er intet mindre end fantastisk at starte dagen i rolige og harmoniske omgivelser med lidt god træning hvor der er tid til at svede, nørde og fordybe sig.

Man dukker bare op, eller tilmelder sig på 28 18 40 43.

 
Seidokan på Østerbro
I august åbnede vores nye afdeling på Østerbro. Vi er så heldige at vi har fået lov at bo på Bording Friskole, og vi er blevet taget utroligt godt imod. 33 nye Seidokanere har meldt sig ind og træner på livet løs.

For vores lille dojo er dette er ret stor ting. Vi kan ikke rigtigt være flere medlemmer i Valby afdelingen (120) fordi vores dojo ikke er ret stor og vi også skal tage hensyn til vores naboer i villakvarteret. Det betød vi var nød til at tænke nyt og ideen om en satellit afdeling opstod.

Holdet er et kombineret børn og forældrehold. Vi tager derfor børn fra 2.klasse med
deres forældre. Børn uden forældre er selvfølgelig også velkommen.

Billedet er fra vores første træningsgang på Østerbro.

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309