Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
24/2 2017 - Seidokan Nyhedsbrev nr. 1 - 2017

Seidokan Nyhedsbrev 1 - 2017

 
 
Den japanske Camino - Henro Michi
Fredag d. 10 marts kl. 19.00 vil fotograf og eventyrer Claus Steenbech fortælle om sin halvanden måned lange tur på "Henro Michi" med vandrerstøvler, hængekøje og telt i den japanske højsommer.

Claus forklarer og viser denne aften om de 1108 km han vandrede, og forklarer hvordan han overkom udfordringerne samt besøgende ved de 88 buddhistiske templer på vejen.

Pris kr. 100,- 
Betales før foredraget på mobilepay 29 17 45 38 (Husk at skrive foredrag og navn)
Man kan også betale "i døren". Vi modtager desværre ikke dankort.

Efter foredraget vil vores japanske bar være åbent. Her kan man nyde en kold øl eller et glas sake.


 
CSP - Certified Sake Professional
Denne januar var vores instruktør Peter Fogh i Japan. Formålet var uddannelsen som hedder Certified Sake Professional. En uddannelse som er under the Sake Education Council, og har "sake evangelist" John Gauntner som lærer.

De først 3 dage består udelukket af teori i hovedsædet for Sake og Shochu industrien, hvor der også bliver smagt på 90 forskellige sake. Det kan være alt fra ristyper, regionalitet, brygge metoder og niveauer. 

Efter teorien kan man tage en test og få titlen CSP. Peter Fogh bestod og Seidokan er derfor klædt endnu bedre på til at promoverer sake i Danmark. 

Efter prøven er der 2 dage med besøg på 4 bryggerier i Kobe, Osaka og Kyoto. Det er ikke turist turen man får. Bryggerierne er klar over betydningen af besøg af CSP uddannede og åbner dørene helt op, så deltagerne virkelig kan få en ide om de forskellige metoder der brygges på.

Har man lyst til at vide mere om sake eller have besøg af Peter Fogh til en sake smagning / foredrag, kan man kontakte Peter direkte på 28 18 40 43 eller skrive til Seidokan på info()seidokan.dk

Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309