Sitemap
 

Fælles nyhedsbrev fra Seidokan Japan Center

Kunne du tænke dig at modtage invitationer til kurser og arrangementer i og med Seidokan Japan Center? Så tilmeld dig det fælles nyhedsbrev, som udkommer hver måned.
 
Du kan læse et udsnit af vores tidligere nyhedsbreve nederst på denne side.
 
Vi ser frem til at møde dig.

Tilmelding

Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
21/7 2011 - Seidokan Japan Center - Juli 2011
 
 
Velkommen til Seidokan Japan Centers nyhedsbrev

 

Vi har fået ny hjemmeside og har i samme omgang tilvalgt muligheden for at sende månedlige nyhedsbreve til alle med interesse for japansk kultur.

Det betyder, at vi fremover samler vores nyheder fra hele Seidokan Japan Center og sender et fælles nyhedsbreve med alt det spændende nye fra Seido Ryu Karate, Copenhagen Aiki Shuren Dojo, Seido Taiko og husets øvrige tilknyttede tilbud.


 
Hvorfor får du brevet?
Du modtager dette brev, fordi vi gennem tiden har lært dig at kende på grund af din interesse for Seidokan Japan Center. Med dette nyhedsbrev vil vi gerne give dig mulighed for at blive en tættere del af vores netværk og fortælle dig om nye tiltag.
  
Nyhedsbrev - Nej tak
Skulle du mod forventning ikke ønske at modtage flere breve, kan du ganske enkelt framelde brevene på linket nederst i dette brev. Men vil du ikke lige forbi vores nye hjemmeside først og se, hvad du går glip af?

Ok, jeg kigger lige...
 
Flere breve - Ja tak!
Hvis du derimod gerne vil være på vores liste over modtagere, så kan du se frem til at høre om alt det nye i Seidokan Japan Center. Det vil sige kommende kurser i aikido, karate, madlavning og taikokoncerter m.m.
Nyhedsbrevet bliver sendt cirka en gang om måneden. Det indeholder naturligvis kun emner, som har forbindelse til den japanske kultur.

Se vores øvrige kursusudbydere
 
Besøg vores nye hjemmeside

 
Vores nye hjemmeside er klar til dine øjne. Design, tekster og opbygning.
Alt er nyt.
 
Nogle af de mere spændende elementer er en Mp3-afspiller under Seido Taiko med tre af gruppens numre.
Karate, aikido og taiko har fået hver deres kalender, men under menupunktet Seidokan kan du få fuldt overblik i den fælles kalender, som viser aktiviteter for hele huset.
Nysgerrige kan desuden tage en virtuel rundtur i vores galleri.
 
Vi ser frem til at dele hjemmesiden med jer og glæder os til at se jer til nogle af vore mange fremtidige arrangementer.

Tag et kig på hjemmesiden
 
Kommende arrangementer
 
Vi vil gerne fremhæve nogle af den kommende tids arrangementer i Seidokan Japan Center, hvor du er velkommen:
 
Japan Festival
Seidokan Japan Center afholder igen Japan Festival. Sæt derfor kryds i kalenderen lørdag d. 27 august. Dette års festival finder sted i den flotte gårdhave hos  Budoxperten.dk på Trekronergade 92 her i Valby. Der er gratis adgang fra kl. 10.00-17.00.
Igen i år har vi bygget en flot Japansk landsby og præsenterer 20 forskellige japanske boder. Du kan dufte, smage, lytte, og opleve dig igennem Japansk kultur og vi vil især gerne fremhæve nyhederne i år, som er koi karper, røgelse og japanske smykker.
Vi får også besøg af en Japansk sushi kok direkte fra Japan, og der vil selvfølgelig dagen igennem være små opvisninger på scenen.
Vi glæder os til at se dig d. 27 august mellem 10.00 og 17.00
 
Aikido
Dato: Søndag 31. juli, 2011
Basis Aiki Ken og Aiki Jo
Instruktør: Ethan Monnot Weisgard, 5. dan
Sted: Brandstationen (Falck) Bernstorffsvej 159.
Kurset er åbent for alle niveauer - også begyndere.
Kursus start: 09:00
Slut: 15:00
Pris: 200 kr. (betales på kurset)
Medbring egen jo og bokken
Information: 40 86 32 12 (Ethan Weisgard)
 
Taiko
Vores taiko børn deltager ved Taito dagene i Gladsaxe d. 20 august, samt til Seidokan's egne Japan Festival d. 27 august som afholdes hos Budoxperten.dk på Trekronergade 92 her i Valby.
 

Læs mere i den fælles kalender
Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309