Sitemap
 

Træningstider

Undervisningen i Taiko foregår hver mandag og onsdag i forlængelse af karatetræningen. Derved er træningen i både karate og taiko samlet på én dag. Hvert hold spiller ½ time ad gangen, pånær ambassadeholdet som har ekstra øvetid.

Undervisningen foregår i en specialbygget dojo, som er adskilt fra salen, hvor eleverne træner karate. Det er forklaringen på, at vi kan have karate- og taikoundervisning i huset på samme tid.
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Lørdag
17.30 - 18.00
(Intro 1)
-
17.30 - 18.00
(Aspiranthold)
-
 
18.00 - 18.30
(Intro 2)
-
 18.00 - 18.50
(Showhold)
- -
 
 
 
 
 
   
         


Træningstider for karate

Du kan se træningstiderne for dit barns karateundervisning under Karate.

Tre individuelle hold

Eleverne er inddelt i tre hold efter niveau:
 
Introholdet
Dette er holdet for begyndere i taiko. Her øves de første numre og den tilhørende koreografi. Der lægges vægt på, at taiko skal være sjovt og indholdsrigt.
 
Aspirantholdet
Holdet er for elever, som har fået en del erfaring med at spille Taiko-trommer. Børnene på dette hold deltager i de mange små koncerter, vi spiller året igennem. Alle, som træner seriøst, har mulighed for at være med på aspirantholdet.
 
Ambassadeholdet
Dette er holdet for de mest øvede elever. De er faste på vores koncerthold, og har spillet mange koncerter over hele Danmark.
 

Træning året rundt

Undervisningen finder sted året rundt. Dog bliver træningstiderne tilpasset ved helligdage og højtider. Vores elever får direkte besked om mulige ændringer i træningstiden.
 

Nysgerrig?

Det kan vi godt forstå! Alle nysgerrige er velkomne til at kontakte den ansvarshavende underviser, Peter M. Fogh.
Seidokan Japan Center | Valbygårdsvej 36A, 2500 Valby  | Tlf.: 36444309