Aikido

Begyndere i Aiki Shuren Aikido

Vi byder gerne nye medlemmer velkomne i Aiki Shuren Dojo.

Alle er velkomne. Det er ingen forudsætning, at du tidligere har trænet andre retninger inden for Budo – kampkunst.

Vi har dog flere elever, som tidligere har trænet både karate, jujuitsu og andre kampformer, som nu søger aikidoens harmoniske, disciplinerede form.

Undervisning for begyndere

I Aiki Shuren Dojo træner begyndere sammen med de mere øvede. Det er til din fordel, da du ikke kun bliver vist øvelserne af din sensei – ansvarshavende underviser – men også kan blive vejledt af dine træningspartnere.
 

Mænd og kvinder

Mænd og kvinder kan deltage i aikido på lige fod. Der er en lille overvægt af mandlige elever, men alle hold består af begge køn. Vi har dog separate omklædnings- og badefaciliteter.
 

Påklædning

Du kan læse mere om påklædning som begynder og øvet i aikido under Påklædning.
 

Prøvetime

Prøvetimer i Aiki Shuren Dojo foregår til de almindelige basistimer. Du træner sammen med de øvrige elever, da vi tager begyndere ind hele året. Vi træner med skiftende partnere i løbet af timen, og alle tager naturligvis hensyn til dit niveau.

For aftale af en prøvetime ring venligst direkte til underviser, Ethan Monnot Weisgard på mobil 40 86 32 12 eller send en e-mail via info()aiki-shuren-dojo.com. Skriv venligst dit navn, e-mail og telefonnummer.

Retningslinjer for træningen

For at sikre en god tone i dojoen og en høj standard i træningen, er det vigtigt, at alle overholder de fælles retningslinjer.

Tag kontakt til os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores Aikido træning er du altid velkommen til, at kontakte os. Henvend dig blot i kontaktformularen eller kontakt ansvarshavende underviser Peter M. Fogh på tlf.: 28 18 40 43.

Seidokan Japan Center