Aikido

Ungdomstræning

Aikido er gavnlig for unge mennesker.
Dels er aikido en træningsform, hvor de unge eleverne lærer fald- og forsvarsteknikker samt fysisk og mental balance.
 
Desuden har vi i Aikido stort fokus på korrekt opførsel og etikette. Derved lærer eleverne at vise respekt og medfølelse i dojoen såvel som i hverdagen.
 

Alder

Alderen for ungdomsholdet er 10 – 15 år.

Unge over 15 år deltager i den daglige træning på lige fod med voksne elever.
 

Træningsdage / tider

Aiki Shuren Dojo har et ungdomshold, som træner to dage om ugen: tirsdag og torsdag.
Træningen forgår 16:30-17:30. – Opstart tirsdag 21. august 

Åben for nye elever 

Eleverne er velkommen til at deltage begge dage, eller kun tirsdag/torsdag. Man behøver ikke at forpligtige sig til en fast træningsdag/dage. 
 

Piger og drenge

Vi byder både piger og drenge velkomne. Vi har separate omklædnings- og badefaciliteter.
 

Påklædningen

Du kan læse mere om træningstøjet til Aikido under Påklædning.
 

Graduering

På ungdomsholdet udføres ikke gradueringer. I stedet bliver ungdomsholdets deltagere trænede i bestemte grupperinger af teknikker igennem en længere periode. Ved endt periode skal eleverne vise de indlærte teknikker. Derpå modtager de et diplom for godkendt gennemførsel af de relevante teknikker.
 

Prøvetime

Børn er velkommen til at komme til en gratis prøvetime. Prøvetimen for unge under 14 år skal altid ske i følge med værge, den ene eller begge forældre. I løbet af prøvetimen træner den unge, mens den eller de voksne kigger på.
 
Formålet er, at forældrene får indblik i træningen og møder både underviseren og de øvrige elever. Det er vores oplevelse, at alle derved får en bedre oplevelse af valget.

For aftale af en prøvetime ring venligst til underviser, Ethan M. Weisgard på 40 86 32 12 eller send en mail via info()aiki-shuren-dojo.com. Skriv venligst dit navn, e-mail og telefonnummer.

Priser

Kontingenter, indmeldelsesgebyr og priser for gradueringer ligger under Priser.
 

Retningslinjer for træningen

For at sikre en god tone i dojoen og en høj standard i træningen er det vigtigt, at alle overholder de fælles retningslinjer.

Tag kontakt til os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores Aikido træning er du altid velkommen til, at kontakte os. Henvend dig blot i kontaktformularen eller kontakt ansvarshavende underviser Peter M. Fogh på tlf.: 28 18 40 43.

Seidokan Japan Center