Karate

Priser for træning og udstyr

Når du vælger at træne karate, er der kun udgifter til kontingentet, gradueringer 1 – 2 gange årligt, våben og en træningsdragt, som kan holde i mange år.

Børn

Prøvetime: Gratis
Pr. måned*: 250 kr

Voksne

Prøvetime: Gratis
Pr. måned*: 350 kr

*Betalingen tilmeldes PBS.

Pris for gradueringer

Alle Kyu gradueringer koster kr. 150,- som dækker graduering, streger eller bælter og diplom.
Alle Dan gradueringer koster kr. 1000,- som dækker graduering, bælte og diplom.

Seido Ryu Kyokai

I januar måned hvert år, skal der ud over kontingent desuden betales et gebyr til vores stilart på kr. 100,-

Våben

Voksne og ældre børn, som har trænet en vis tid, får mulighed for at træne med træningsvåben af træ. Det er muligt at låne våben i dojoen, men eleverne anbefales at erhverve egne våben til træningen.

Dragten

En keikogi er den mest velegnede dragt til karatetræning. Den koster cirka 250 kr. i børnestørrelse og mellem 400 – 500 kr. i voksenstørrelse.

Udstyr

I starten kan man sagtens træne i lange træningsbukser og en T-shirt, men vi anbefaler, at du hurtigst muligt får købt en god træningsdragt – en såkaldt gi.

Du kan bestille dragten hos din instruktør.

Dragter til børn
Der er flere gode dragter til børn. Vi anbefaler til start en dragt af mærket Budo Nord EMPI. Pris cirka kr. 250-300.

Dragter til voksne
Træningsdragter til voksne skal holde til lidt mere. Vi anbefaler en dragt af mærket Budo Nord ZANSHIN. En sådan kan erhverves for cirka kr. 500.

Den rette størrelse
EMPI-dragten købes på målet, men man runder altid op. Hvis du er 145 cm. høj, runder du op til str. 150 cm. Hvis du er 150 cm høj, er str. 150 cm, da næste størrelse er 160 cm.

ZANSHIN-dragten er derimod lidt stor i modellen. Derfor skal du runde ned i stedet for op. Hvis du eksempelvis er 165 cm høj, skal du købe en str. 160 cm.

Bælter
I karate bærer eleverne bælter med farver, der afspejler niveau. Eleven modtager den næste farve bælte i forbindelse med gradueringerne.

Tag kontakt til os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores karate træning er du altid velkommen til, at kontakte os. Henvend dig blot i kontaktformularen eller kontakt ansvarshavende underviser Peter M. Fogh på tlf.: 28 18 40 43.

Seidokan Japan Center