Karate

Taiko

Seido Taiko er Danmarks første og indtil videre eneste taiko gruppe. Vores motto er Ikko Nyuumon 一鼓 入魂 – One Beat enters the soul eller One beat with all our soul. Det er vores ambition gennem Taiko og skabe kontakt mellem mennesker og skabe glæde!

Formålet med Taiko i Seidokan

Taiko er et enestående tilbud til alle børn, som træner karate i Seidokan. Formålet med taiko er dels at give vores unge karateelever gode oplevelser med mange smil i et ellers meget seriøst træningsmiljø. Dels er ideen at give børnene nogle suveræne oplevelser sammen.

Vi bliver undervist af vores mentorgruppe Gogawadaiko fra Japan og fremfører primært deres numre. De sidste år har vi derudover været så priviligerede at blive undervist af den verdensberømte taikogruppe KODO.

Hvem kan deltage?

Alle karatebørn kan deltage gratis i taiko undervisningen. Uanset alder og erfaring med at spille et instrument. Undervisningen er frivillig og tilrettelagt, så eleven deltager umiddelbart før eller efter karatetræningen. Betingelsen for deltagelse er kun et godt fremmøde og en iver efter at optræde foran et publikum.

Tag kontakt til os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores karate træning er du altid velkommen til, at kontakte os. Henvend dig blot i kontaktformularen eller kontakt ansvarshavende underviser Peter M. Fogh på tlf.: 28 18 40 43.

Seidokan Japan Center