Kodo

Kodo - koncertoplevelse uden 
sidestykke

I over 30 år har Kodo udforsket og dyrket den traditionelle japanske tromme, taiko. En lille gruppe unge mennesker i Japan søgte en ny måde at leve deres liv på. De ville genopdage de traditionelle japanske rødder og værdier, så de forlod deres travle urbane hverdag og rejste til den nordlige ø, Sado. Her fandt gruppen ly i en forladt skole ved havet og her begyndte de at spille på verden ældste instrument, trommen. Rygterne om gruppens kreative livsstil spredte sig hurtigt i hele Japan og folk rejste til Sado øen for at blive en del af gruppen.

Kodo som koncertoplevelsen er uden sidestykke. Det er en fantastisk opvisning i kropskontrol og med trommespil på højeste plan. Deres koreografi er dynamisk og smuk og der spilles på et stort udvalg af trommer, slagtøj, fløjter og andre instrumenter. Man kan simpelthen ikke undgå at blive revet med af deres utrolige energi og spilleglæde. Det er en enestående koncertoplevelse man går i møde. Gruppen har rejst i hele verdenen med deres fantastiske show, fra Krotatiens krisgzoner til New Yorks Canrnegie Hall.

“The spectator is crushed by their power and then suddenly, silence. Complete silence as if life had stopped in an instant, no applause, not even a breath. I have never seen a show where the audience was so close to suffocating. Don’t miss this, the sound of their drums will be engraved forever on your memory.”
Le Quotidien de Paris / FRANCE

Tag kontakt til os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores Aikido træning er du altid velkommen til, at kontakte os. Henvend dig blot i kontaktformularen eller kontakt ansvarshavende underviser Peter M. Fogh på tlf.: 28 18 40 43.

Seidokan Japan Center