Vi byder gerne nye medlemmer velkomne i Seido Ryu Karate.


Det er ikke nogen forudsætning, at du har erfaring med andre stilarter inde for karate eller anden kampsport. Eneste "krav" er, at du kan nikke anerkendende til det, du læser her på siderne.

Mænd og kvinder
Mænd og kvinder deltager i undervisningen på lige fod, og alle hold består af begge køn. Vi har selvfølgelig separate omklædnings- og badefaciliteter.

Påklædningen
Begyndere må gerne træne i løstsiddende træningsbukser og en T-shirt. Vi anbefaler dog, at du senest 1 - 2 måneder efter indmeldelsen i klubben anskaffer en keikogi til træningen.
Karate trænes altid med bare fødder.

Klik her for priser

Image

Image

Prøvetime
Du er velkommen til at komme til en gratis prøveuge (2 træninger). I løbet af timen vil du deltage i den daglige træning, møde flere af klubbens medlemmer og mærke stemningen i klubben.

Retningslinjer for træningen
For at sikre en god tone i dojoen og en høj standard i træningen, er det vigtigt, at alle overholder de fælles retningslinjer for etikette.

Ønsker du at prøve karate klik her

Hvis du er interesseret i en prøvetime, så kan du ringe på 28 18 40 43 eller sende en mail til Peter M. Fogh via info@seidokan.dk. Husk at skrive dit navn, e-mail og telefonnummer. Du vil herefter modtage en bekræftelse fra klubben, såfremt vi har plads på holdet. I modsat fald ringer vi til dig og aftaler nærmere.