Priser for træning og udstyr


Børn 

Prøveuge: Gratis
Pr. måned*: 250 kr
Alder: Til og med 13 år

Voksne 

Prøvetime: Gratis
Pr. måned*: 350 kr
Alder: Fra 14 år

*Betalingen tilmeldes PBS.

Den månedlige betaling gælder både for morgen og/eller aftentræning.

Når du vælger at træne Seidokan Karate, er der kun udgifter til kontingentet, gradueringer 1 - 2 gange årligt, våben og en træningsdragt, som kan holde i mange år.


Pris for gradueringer

Alle gradueringer koster kr. 150,- Dette dækker gradueringen, streger eller bælter og diplom.

Beløbet indbetales inden graduering på Mobilepay: 94 47 15

Seido Ryu Kyokai

Kontingent til vores stilarts organisation Seido Ryu Kyokai 1 gang årligt. Gebyret opkræves i januar hvert år via PBS og er på kr. 100,-

Dragten

En karate gi er den mest velegnede dragt til karatetræning. I starten kan man sagtens træne i lange træningsbukser og en T-shirt, men vi anbefaler, at du hurtigst muligt får købt en god træningsdragt - en såkaldt gi.

Vi anbefaler at du handler hos vores samarbejdspartner.

Budoxperten
Trekronergade 126 F
2500 Valby
Web: budoxperten.dk 

Dragter til børn
Vi anbefaler en dragt af mærket Budo Nord EMPI. Pris cirka kr. 250-350 alt efter størrelse.
Dragter til voksne
Træningsdragter til voksne skal holde til lidt mere. Vi anbefaler derfor en dragt af mærket Budo Nord ZANSHIN med 3/4 ærme En sådan kan købes for cirka kr. 500-650.-
Den rette størrelse
EMPI-dragten købes på målet, men man runder altid op. Hvis du er 145 cm. høj, runder du op til str. 150 cm. Hvis du er 150 cm høj, er str. 150 cm, da næste størrelse er 160 cm.
ZANSHIN-dragten er derimod lidt stor i modellen. Derfor skal du runde ned i stedet for op. Hvis du eksempelvis er 165 cm høj, skal du købe en str. 160 cm.
Bælter
I karate bærer eleverne bælter med farver, der afspejler niveau. Eleven modtager den næste farve bælte i forbindelse med gradueringerne.

Våben

Voksne og ældre børn, som har trænet en vis tid, får mulighed for at træne med træningsvåben af træ. Det er muligt at låne våben i dojoen, men eleverne anbefales at erhverve egne våben til træningen.