Kodo - koncertoplevelse uden sidestykke

I Seidokan har vi arbejdet sammen med og promoveret KODO gruppen i en del år. Vores egen Taiko elever har nydt godt af deres undervisning når de har været her og besøge os.

I over 30 år har Kodo udforsket og dyrket den traditionelle japanske tromme, taiko.

En lille gruppe unge mennesker i Japan søgte en ny måde at leve deres liv på. De ville genopdage de traditionelle japanske rødder og værdier, så de forlod deres travle urbane hverdag og rejste til den nordlige ø, Sado.

Her fandt gruppen ly i en forladt skole ved havet og her begyndte de at spille på verden ældste instrument, trommen.

Rygterne om gruppens kreative livsstil spredte sig hurtigt i hele Japan og folk rejste til Sado øen for at blive en del af gruppen.

“Superlatives don’t really exist to convey the primal power and bravura beauty of Kodo.”Chicago Tribune

Kodo som koncertoplevelsen er uden sidestykke. Det er en fantastisk opvisning i kropskontrol og med trommespil på højeste plan.

Deres koreografi er dynamisk og smuk og der spilles på et stort udvalg af trommer, slagtøj, fløjter og andre instrumenter.
Man kan simpelthen ikke undgå at blive revet med af deres utrolige energi og spilleglæde. Det er en enestående koncertoplevelse man går i møde.

Gruppen har rejst i hele verdenen med deres fantastiske show, fra Krotatiens krisgzoner til New Yorks Canrnegie Hall.

The spectator is crushed by their power and then suddenly, silence. Complete silence as if life had stopped in an instant, no applause, not even a breath. I have never seen a show where the audience was so close to suffocating.Don’t miss this, the sound of their drums will be engraved forever on your memory.Le Quotidien de Paris / FRANCE