Taiko

Seido Taiko er Danmarks første og indtil videre eneste taiko gruppe. Vores motto er: Ikko Nyuumon 一鼓 入魂 - One Beat enters the soul eller One beat with all our soul. Det er vores ambition gennem Taiko og skabe kontakt mellem mennesker og skabe glæde
Image
Image

Formålet med Taiko i Seidokan

Taiko er et enestående tilbud til alle børn, som træner karate i Seidokan. Formålet med taiko er dels at give vores unge karateelever gode oplevelser med mange smil i et ellers meget seriøst træningsmiljø. Dels er ideen at give børnene nogle suveræne oplevelser sammen.

Vi bliver undervist af vores mentorgruppe Gogawadaiko fra Japan og fremfører primært deres numre. De sidste år har vi derudover været så priviligerede at blive undervist af den verdensberømte taikogruppe KODO.


Hvem kan deltage?

Alle karatebørn kan deltage gratis i taiko undervisningen. Uanset alder og erfaring med at spille et instrument. Undervisningen er frivillig og tilrettelagt, så eleven deltager umiddelbart før eller efter karatetræningen. Betingelsen for deltagelse er kun et godt fremmøde og en iver efter at optræde foran et publikum.


Image
Image

Se nogle af vores koncerter her


Vi kan hyres til at optræde til mange forskellige arrangementer. Ud over at optræde hvert år på Sakurafestivallen optræder vi løbende både store og små arrangenmenter. Blandt andet kan nævnes:


  • TEDxCopenhagen 2019
  • Copenhagen Marathon 2018 og 2019
  • Reception på Amalienborg Museum - blandt gæsterne her var bla. den Japanske Kejser og Kronprinsen af Danmark

Taiko er en unik del af både japansk kultur og Seidokansk kultur. Du kan nu støtte begge dele og bla. få personlig invitation når vores Taikogruppe spiller koncerter samt andre fordel.

Du vælger selv om du vil støtte med 25 kr., 50 kr, eller 100 kr om måneden.

Læs mere her     - eller tilmeld dig bare med det samme via knappen her:


Jeg vil gerne være kulturmedlem i Seidokan og både støtte klubben og selv få mange fordele

Følg os på facebook