Seidokan Culture Center KawamotoNu kan du være med til at støtte renoveringen af vores nye Dojo i Japan.

Alle bidrag bliver taget imod med kyshånd.

Indsamlingen skal bruges til at renovere og opdatere huset i Kawamoto, så vi kan tilbyde moderne og tidssvarende bad, toilet og køkken forhold.

Vi bruger naturligvis lokale håndværkere og har allerede et godt samarbejde med den lokale snedker mester Kentas-san. Han vil sikre kvalitetet i byggeriet og det vil endvidere blive overvåget af vores daglige leder i Japan, Masaru Iwano.

Vores japanske venner fra Gogawa Daiko har allerede startet en indsamling og målet er at indsamle 3 millioner yen (ca. 150.000 kr).

Vi er allerede halvvejs 🙂 og alle bidrag lige fra 20,- til 2000,- er velkomne. 

Image
Brug QR koden nedenfor til at indbetale dit bidrag
Image
Image

MobilePay:  13547

Indsamlingen bliver nøje overvåget af  Seidokans bestyrelsesmedlemmer :

Svend Jensen (kasserer) og Lars Broberg ( revisor).
 
De sikrer sammen med Peter Fogh, at alt går rigtigt til og at alle bidrag går 100% til huset.
 
Indsamlingen slutter 1. juni 2024.
 

For 20 år siden, mødte Seido Taiko og Gogawa Daiko hinanden, og gennem musikken har vi, i mange år, grinet og grædt sammen. Vi har opbygget et forhold, der føles som familie, og vi  glæder os over hinandens vækst og lykke.

Peter Fogh, Sensei og Seido Taiko har  efterhånden besøgt Kawamoto Town og Gogawa Daiko mange gange og er blevet forelsket i byens skønhed og befolkningens varme.

Så kom den dag hvor vi  besluttede vi at købe en Bed & Breakfast, som ikke havde været brugt i mange år, i  byen Kawamoto. Nu kan du støtte os i renoveringen af vores hus i Japan.
Vi tror på, at hvis medlemmer af Seido Taiko og mange andre danske rejsende kommer til Seidokan Culture Center Kawamoto og får mulighed for at lære om Kawamoto Town, vil byen blive revitaliseret.

Hver gang vi fra Seidokan besøger Kawamoto Town, interagerer vi med Kawamoto's børn og for byens børn er dette en unik mulighed for at opleve det fremmede Danmark, og også for os at høre børnenes historier om Kawamoto Towns vidundere og igen lære om Kawamoto Towns charme og Japan i det hele taget.

Gennem udvekslingen mellem Seido Taiko, Seidokan og Gogawa Daiko og byen Kawamoto sår vi frø, der vil formidle godheden og vigtigheden af ​​åbenhed, tillid respekt og vilje til alle rejsende.

Vi mener, at det er nødvendigt for verdens fremtid at fortsætte disse udvekslinger lande imellem.

"Naturen i Kawamoto Town er virkelig smuk, og det er en by, vi elsker. Det er virkelig Deep Japan! Vi har købt vores RyoKan med tanke på at komme her regelmæssigt og øve med Gogawa Daiko og også dyrke karate. Vi vil invitere folk og vi ønsker virkelig, at de skal opleve skønheden i Kawamoto Town og varmen fra dens befolkning.''Peter Fogh Sensei

Del gerne denne side på dit sociale medie